A ROCK rendszeres programjai


2019/2020 tanév, 2. félév Teremfoci péntekenként 17:30-tól (ALBUM)

A ROCK rendezvényeinek idővonala


2021. Szeptember 29. Ismeretterjesztés a Hungaropharma pályázati program keretében

Egészséges életmódra nevelés és jól lét megőrzése céljából ismeretterjesztő előaadásokat, játékos foglalkozásokat tartottak, valamint uzsonnával kedveskedtek dr. Tóth-Borbély Éva és Karsai Judit ROCK tagok a tiszaroffi gyermekeknek a Hungaropharma pályázati program keretében.


e2

2021. Szeptember 2. "Merj nagyot álmodni!" előadássorozat

Örömmel értesítünk Titeket, hogy a mai napon együttműködésben a Roffi Sportegyesülettel megtartottuk a "Merj Nagyot Álmodni" előadás sorozatunk első alkalmát mintegy 60 gyermek és 25 felnőtt részvételével. Előadás sorozatunk célja a környékről származó, különböző területeken alkotó fiatalok bemutatása, valamint a tiszaroffi gyermekek motiválása, érdeklődési körük szélesítése és figyelmük felhívása a tanulás fontosságára közérthető előadásokkal és beszélgetésekkel.

A mai alkalommal Kormos Rita (Keleti Nyelvek Iskolája, Budapest) japanológus bemutatta Japánt és az ország kultúrájának és életének különböző elemeit. Ezután a tiszagyendai származású, Japánban orvostudományból doktoráló Dr. Négyesi János PhD (Tohoku Egyetem, Sendai, Japán) beszélt közérthetően agyunk és a mozgás kapcsolatáról valamint ennek alkalmazásáról a sport és a rehabilitáció terén. Az előadásokat óriási érdeklődés és kb. 20-25 kérdés követte. A mintegy két órás, jó hangulatú rendezvényen sok új ismerettel bővülhetett a tiszaroffi gyermekek és felnőttek tudása. Az előadók segítségüket ajánlották fel a helyi gyermekeknek, amennyiben kérdés merül fel tanulással, pályaválasztással kapcsolatosan. Hálásan köszönjük Kormos Ritának és Dr. Négyesi Jánosnak a kiváló színvonalú előadásokat!

Ezúton is köszönjük a Tiszaroffi Baptista Általános Iskola és Óvodának, hogy a rendezvényünkhöz helyszínt és eszközöket biztosítottak. A "Merj Nagyot Álmodni" következő alkalommal 2022. első negyedévében várható.


e1 e2

2020. Február 16. Véradás Kunhegyesen az Ilosvai Varga István Művelődési Központban február 25-én 08:00-12:00 a Magyar Vöröskereszt, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Roffi Civilek Közössége (ROCK) szervezésével.

A Máltai Szeretszolgálat buszai a Hősök tere (Református templom előtti) buszmegállóból 9:00 és 10:00 órakor szállítják át Kunhegyesre a véradókat. A résztvevő 18 év kor feletti diákok a teljes napra, a dolgozó felnőttek 4 óra időtartamra kapnak igazolást a szervezőktől. Kérünk szépen mindenkit, hogy hozzák magukkal személyi igazolványukat, lakcím- és TAJ kártyájukat! További kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal a https://www.facebook.com/roffi.civilek.kozossege oldalon vagy a rock.tiszaroff@gmail.com e-mail címen!


Veradas

2020. Január 26. Kenyérlángos sütés és helytörténeti vetélkedő
(PLAKÁT , ALBUM ,VIDEÓ)

Megrendeztük a kenyérlángos sütést és helytörténeti vetélkedőt, ami nagy sikert hozott a ROCK-nak. Nagyokat ettünk, nevettünk és ismerkedtünk falunk történetével. Ezúton is köszönjük szépen Karsai Sándornak és családjának a finomabbnál finomabb lángosok sütését a nap folyamán. Köszönjük szépen a Tiszaroffi Baptista Általános Iskola és Óvodának a helyszínt. Köszönjük szépen Szabó Richárd Tiszteletes Úrnak és Dr. Korózs László Plébános Úrnak, hogy a tiszaroffi templomokat a helytörténeti verseny résztvevőinek megnyitották. Köszönjük támogatását Kovács Anikónak. Köszönjük Mészáros Miklósnak és Mészáros Istvánnak, hogy helyszínt és meleg teát biztosítottak a vetélkedő résztvevőinek. Köszönet Horvát Hajnalkának a plakátok, emléklapok és oklevelek elkészítéséért. Köszönjük szépen rendezvényünk támogatását Kohán-Boros Andreának, Zámboriné Zsuzsa néninek, Nyíri Lénának, Kurcz Lajosné Ilus néninek, Ifj. Szűcs Sándornak, ifj. Maróti Gábornak, Dr. Pető Vajknak, Erdélyi Dánielnek, a Boros családnak, Szentesi Lőrincnek, és a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak. Végül de nem utolsósorban köszönjük minden résztvevőnek, hogy eljöttek és velünk töltötték a napot.


2019. December 31. Falu Szilveszter (PLAKÁT)

A ROCK szervezésében a tiszaroffi emberek együtt ünnepelték az új esztendendőt a Retro Csucsu Vendéglő és Étterem parkolójában. Éjfélkor együtt szavalta közel száz ember a Himnuszt, majd Maróti Kinga mondott egy kiváló köszöntőt. Az esemény egy néhány perces tűzijátékkal zárult.


2019. December 22. Negyedik Adventi gyertyagyújtás (PLAKÁT , ALBUM)

Kurcz Lajosné és a ROCK közös szerveztésében a tiszaroffi emberek meggyújtották a negyedik adventi gyertyát. Szabó Richárd tiszteletes úr ünnepi áhitata nyitotta az eseményt. Majd Oláh Nikolett kiváló éneklését hallhattuk. Ezután a tiszaroffi általános iskolások műsora következett. Végül dr. Oláriu Zsolt és az iskolai kórus közös műsorát hallhattuk. A kiváló műsorok után forró italokat és süteményeket fogyasztottak együtt a vendégek, az előadók és a szervezők.


2019. December 15. Harmadik Adventi gyertyagyújtás (PLAKÁT , ALBUM)

Kurcz Lajosné és a ROCK közös szerveztésében a tiszaroffi emberek meggyújtották a harmadik adventi gyertyát. Szép verseket adtak elő Szabó Viktória és Szatmári Nóra. Ezután a tiszaroffi általános iskolások tánca következett (koreográfus Maróti Kinga). Végül az abádszalóki Derűs Alkonyat Nyugdíjas Klub Nóta Köre szórakoztatta a megjelenteket. A kiváló műsorok után forró italokat és süteményeket fogyasztottak együtt a vendégek, az előadók és a szervezők.


2019. December 8. Második Adventi gyertyagyújtás (PLAKÁT , ALBUM)

Kurcz Lajosné és a ROCK közös szerveztésében a tiszaroffi emberek meggyújtották a második adventi gyertyát. Versek, dalok és különböző előadások hangoztak el a tiszaroffi óvodásoktól, a Fegyverneki kórustól, Nyíri Lénától, a Fegyverneki Hittanos Gyermekektől, Mészáros Ildikótól, és a Symphonia Alapfokú Művészeti Iskola diákjaitól. A rendezvény végén megérkezett Tiszaroffra a Mikulás és kb. 200 csomagot osztott szét a megjelenteknek.


2019. December 1. Első Adventi gyertyagyújtás (PLAKÁT , ALBUM)

Kurcz Lajosné és a ROCK közös szerveztésében a tiszaroffi emberek meggyújtották az első adventi gyergyát Szabó Richárd tiszteletes úr és dr. Korózs László plébános úr beszédei, a tiszaderzsi Tavi Rózsa Dalkör dalai, valamint Szabó Viktória és Sasvári István versei után.


2019. November 30. Tiszaroff Karácsonyfa díszítés (ALBUM , VIDEÓ)

Kurcz Lajosné, a ROCK és a Tiszaroffi Roma Nemzetiségi Önkormányzat a tiszaroffi emberekkel együtt díszítették fel az adventi karácsonyfát.


2019. November 24. Mézeskalács Nap (PLAKÁT , ALBUM , VIDEÓ)

A ROCK kezdeményezte és szervezte az eseményt. A Symphonia Alapfokú Művészeti Iskola diákjai dalai után a tiszaroffi óvodások és iskolások mézeskalácsot sütöttek és karácsonyi díszeket készítettek az adventi gyertygyújtásokra.